Κατασκευή ιστοσελίδας

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Κατασκευή ιστοσελίδας

design-istoselidon

Σχεδιασμός ιστοσελίδας

Η σωστή κατασκευή ιστοσελίδας και ο σχεδιασμός ιστοσελίδας, βασίζονται στην εμφάνιση, δηλαδή στις φωτογραφίες, χρώματα, εικόνες και εικονίδια που περιλαμβάνονται στην ιστοσελίδα.

Συνεργαζόμαστε με τις καλύτερες τράπεζες φωτογραφιών και βίντεο !

istoselides-mobile

Απλότητα

H κατασκευή ιστοσελίδας προϋποθέτει απλότητα και λειτουργικότητα σχεδιασμού. 

Η ιστοσελίδα πρέπει να είναι ξεκάθαρη και να βοηθάει τον επισκέπτη να βρει, να κατανοήσει και να εκφράσει εύκολα το ενδιαφέρον του για τα προϊόντα και της υπηρεσίες σας.  Η toca-web.com είναι μια απλή και τέλεια λύση στην κατασκευή ιστοσελίδων.

αγορές-ιστοσελίδων

Call to action

Στον σχεδιασμό και κατασκευή ιστοσελίδας βασικό ρόλο παίζουν οι σύνδεσμοι, τα κουμπιά, οι φόρμες επικοινωνίας, τα Pop up (αναδυόμενες πληροφορίες) και φυσικά όλος ο τρόπος σχεδιασμού και τοποθέτησης των στοιχείων ( call to action ). 

Το τελικό αποτέλεσμα είναι απλό, πανέμορφο και γρήγορο! 

responsive-istoselida

Ασφάλεια Ιστοσελίδας

Η ασφάλεια της ιστοσελίδας σας είναι προτεραιότητά μας. 

Διαθέτουμε πακέτα φιλοξενίας σε πανίσχυρους server παγκοσμίως και παρέχουμε πιστοποιητικά ασφάλειας (ssl-https) . Στον πυρήνα του wordpress συνεργαζόμαστε με τη wordfence και παρέχουμε απόλυτη ασφάλεια στην ιστοσελίδα σας

κατασκευή-ιστοσελίδας

Responsive design

Η κατασκευή ιστοσελίδας με responsive design σημαίνει ότι η ιστοσελίδα σας θα προσαρμόζεται σε κάθε οθόνη και συσκευή με τον τρόπο και το μέγεθος που πρέπει. 
Σχεδιασμός και επιμονή στην κατασκευή ιστοσελίδων.
Progressive web application , AMP (google intergration ) , Mobile themes 

seo-κατασκευή

SEO

Το seo της ιστοσελίδας σας είναι το πιο βασικό κομμάτι της κατασκευής ιστοσελίδας. 

Η toca-web.com προσφέρει την δυνατότητα σωστού seo ακόμα και στα πιο οικονομικά πακέτα σχεδιασμού ιστοσελίδας και κατασκευής ιστοσελίδων. 

cdn-ιστοσελίδας

Speed + cdn

Η ιστοσελίδα μας πρέπει να είναι γρήγορη.

Η ταχύτητα της ιστοσελίδας μας παίζει ρόλο για την εμπειρία χρήστη.

Aν ο επισκέπτης πηγαίνει γρήγορα σε κάθε σελίδα ή φεύγει γιατί δεν μπορεί να περιμένει την ιστοσελίδα να ανοίξει η κατάταξη της ιστοσελίδας στην Google επιρεάζεται.   

istoselides-prosfora

Social media

Πρέπει να συνδέσουμε την ιστοσελίδα μας, σωστά, στην google ( ή και σε άλλες μηχανές) και σε εφαρμογές social media επαγγελματικού τύπου.

Με αυτόν τον τρόπο τα search robots (googlebot) θα καταλαβαίνουν την σύνδεση μεταξύ των περιεχομένων και των αναρτήσεων στην σελίδα μας και σε άλλες εφαρμογές.

Σχεδιάζουμε την ιστοσελίδα σου

Η ιστοσελίδα σου είναι Marketing Ready ! Δες περισσότερα για τον σχεδιασμό ιστοσελίδας.

"Εξαιρετικοί επαγγελματίες με άριστη γνώση του αντικειμένου τους
και μεγάλη αγάπη σε αυτό που κάνουν.
Δημιουργούν ένα αίσθημα οικειότητας "
ducktales.gr

Κατασκευή ιστοσελίδας

Συχνέσ ερωτησεις - faq

H tocaweb.gr είναι το παιδί της toca.gr και διαθέτει γραφίστες με απόλυτη εμπορική γνώση σχεδιασμού που ξεκινάει από το λογότυπο και καταλήγει μέχρι την συσκευασία και τις επιγραφές.

Στην tocaweb.gr η Ειρήνη Τόκα θα επιμεληθεί τον σχεδιασμό και την κατασκευή ιστοσελίδας και θα συζητήσει μαζί σας τον τρόπο προώθησης των προϊόντων και υπηρεσιών σας. 

Το τυπογραφείο μας θα “δέσει” αν χρειαστεί την συνολική εικόνα που παρουσιάζει η ιστοσελίδας σας με έντυπο υλικό και μοναδικές επιγραφές. 

Κατασκευή ιστοσελίδων tocaweb.gr.

Η ιστοσελίδα πρέπει να είναι ξεκάθαρη και να βοηθάει τον επισκέπτη να βρει, να κατανοήσει και να εκφράσει εύκολα το ενδιαφέρον του για τα προϊόντα και της υπηρεσίες σας. 

Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας δεν πρέπει να υπερβάλει με κινούμενες εικόνες, εναλλαγές και κινήσεις κειμένων και φωτογραφιών. (transitions, effects, animations)

Τα πολύπλοκα και φαινομενικά “εντυπωσιακά” websites κουράζουν γρήγορα τον επισκέπτη και στην ουσία δεν κάνουν ολοκληρωμένα την “δουλειά” τους. 

  Αν η ιστοσελίδα ανοίξει από κινητό θα είναι σε μορφή κάθετη , αν το γυρίσουμε τότε θα γίνει οριζόντια. Ο σχεδιασμός ιστοσελίδας λοιπόν προσαρμόζεται ανάλογα με το φάρδος ή το ύψος της οθόνης και όλα τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας  παίρνουν την θέση τους χωρίς να μικραίνουν και να είναι δυσανάγνωστα. 

  To responsive design απαιτεί σχεδιασμό, γνώση και προσοχή στην κατασκευή ιστοσελίδων.

  CDN σημαίνει content delivery network. Οι φωτογραφίες μας και τα αρχεία της ιστοσελίδας μας “μοιράζονται” στον επισκέπτη από κοντινούς server.

  Το cdn είναι επιπλέον servers που έχουν το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μας και το δίνουν όταν τους ζητηθεί. Αυτό αυξάνει την ταχύτητα ανοίγματος της ιστοσελίδας μας.

  Συνεργαζόμαστε με δύο βασικές εταιρίες cdn ( content delivery network) . Θα βάλουμε πρώτη την key cdn που έχει αποδείξει την σταθερότητά της μέσα στα χρόνια. Βέβαια η key cdn είναι επί πληρωμή ενώ η δεύτερη αγαπημένη είναι η cloudflaire ακριβώς γιατί είναι δωρεάν. 

  Το θέμα που φιλοξενεί την ιστοσελίδα μας ( η βάση δηλαδή εμφάνισης και λειτουργίας ) πρέπει να είναι το πιο γρήγορο σε άνοιγμα για να βελτιώνει την παραμονή του επισκέπτη και να μας ανεβάζει σε seo ( το 2019 η google ανακοίνωσε ότι η ταχύτητα ανοίγματος μιας ιστοσελίδας επηρεάζει την θέση εμφάνισης στην αναζήτηση) .

  Τις περισσότερες φορές τα απλά θέματα προσφέρουν την καλύτερη δυνατή ταχύτητα στην ιστοσελίδας σας , αλλά δυστυχώς χρειάζεται πολύ δουλειά στους κώδικές και πολλές εταιρίες προσφέρουν έτοιμα θέματα για να προσθέτουν απλά κείμενα και εικόνες , χωρίς να νοιάζονται για την ταχύτητα. 

  Μόλις επιλέξουμε το θέμα που θα φιλοξενήσει την κατασκευή ιστοσελίδας μας δημιουργούμε ένα παιδί του θέματος (child-theme) που θα μας επιτρέψει να παρέμβουμε στον κώδικά και την αρχιτεκτονική της ιστοσελίδας. Με αυτόν τον τρόπο θα πετύχουμε απόλυτες ταχύτητες και πανέμορφο σχεδιασμό ιστοσελίδας.

  ιστοσελίδες κινητών συσκευών

  Δείτε δημιουργία child theme .

  Η κατασκευή ιστοσελίδας είναι ΜΗ αναστρέψιμη διαδικασία . Contact Us

  5/5 (2 Reviews)

  Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή εμπειρία επίσκεψης.
  Συνεχίζοντας την περιήγησή σας συμφωνείτε με την πολιτική cookies.

  Call Now Button